Over wegbeveiliging Staphorst

Aanrijdbeveiliging | Een degelijk product
Schades aangebracht door vrachtwagens en vorkheftrucks buiten of binnen de gebouwen kosten veel geld en zorgen voor veel ergernis.

Wij leveren stalen afschermconstructies, rampalen en aanrijbeveiliging ter bescherming van: opslagtanks, bedrijfsinstallaties, koel- en vriescellen, gevelbeplating, gebouwen, distributiecentra, machines, schuif- en roldeuren, kolommen, magazijnstellingen en parkeergarages. 

Aanrijdbeveiliging | Constructies op maat
De aanrijdbeveiliging-constructies worden op maat gemaakt in onze productieafdeling en daarna thermisch verzinkt. Tevens is het mogelijk om een en ander in bedrijfskleuren te leveren. Vakbekwame mensen met jarenlange ervaring plaatsen deze aanrijbeveiliging constructies snel en goed, op betonvloeren, in asfalt of aardebaan. Gaarne adviseren wij u, geheel vrijblijvend, welke aanrijdbeveiliging in uw bedrijf nodig is om schaderijdingen te voorkomen.

Gelegen in Overijssel, tegen de Drentse provinciegrens, markeert Staphorst, als een lang lint, de Gemeenteweg en de oude Rijksweg. De bijna elfhonderd boerderijen, met de traditionele kleuren groen en blauw, staan ordelijk naast of achter elkaar. Zorgvuldig wordt de oude cultuur bewaakt. Zo'n driehonderd boerderijen behoren tot beschermde monumenten. In het Gemeentemuseum wordt het verleden van Staphorst op een overzichtelijke wijze uitgedragen. 

Een belangrijk deel van de bevolking houdt de fraaie klederdracht in ere en geeft daarmee een extra accent aan de eigen cultuur. Maar ook het heden wordt duidelijk door een bezoek aan het gemeentehuis. In het oostelijk deel van de gemeente ligt het prachtige stroomdal van het riviertje de Reest. Veel bos en hei maken deel uit van natuurreservaten, waar nog echt genoten kan worden van rust en ruimte. Voor de recreant is het zwerven over de Staphorster hei met zijn vele paden en kronkelweggetjes een ongekende ervaring. Daarnaast biedt Staphorst campings, zomerhuisjes, zwembaden enz. voor ongeveer vijduizend gasten.

Een ontmoeting met Staphorst betekent een confrontatie met traditie en ontwikkeling. Het betekent ook een goed samengaan van rust en dynamiek. Staphorst zien en leren kennen wil zeggen ook van Staphorst gaan houden.


Staphorst, dynamisch en toch rustiek.
Maatwerk in Europa
Wij leveren en monteren aanrijdbeveiliging op maat, in de gehele BENELUX. 
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek om te kijken welke oplossingen wij uw bedrijf kunnen bieden?

Wegbeveiliging Staphorst

  • Gratis offerte 
  • Gratis adviesgesprek op locatie
  • Degelijke kwaliteit
  • Eigen montageploegen in BENELUX
  • Afwijkende maatvoering altijd mogelijk
  • Geen verzendkosten > € 575,-
 

Betaalmogelijkheden

 
 
 
 

Verzendmogelijkheden

Nederland € 85,-
België € 100,-
Luxemburg € 175,-
Boven € 575 verzending Gratis

VCA-tuv certificering

 
Lid Metaalunie